TOP 23 CELE MAI SCUMPE 23 CELE MAI SCUMPE RASE DE CÂINI DIN LUME

744

Pomeranian: $1100

Pomeranian
freeimages.com

Pomeranianul este o rasă fermecătoare de câini de talie mică, recunoscută pentru blana sa pufoasă și caracterul său dinamic. Costă, de obicei, între 500 și 1.500 de dolari, ceea ce îl face un lux accesibil pentru mulți entuziaști ai animalelor de companie. Deși micuți, Pomeranienii au o personalitate ieșită din comun: sunt luminoși, energici și emană pozitivitate, ceea ce îi face să fie parteneri excelenți atât pentru persoane singure, cât și pentru familii.
Aceste canine compacte sunt versatile, adaptându-se bine la diverse situații de viață, de la apartamente mici la case mai mari. Blana lor dublă și densă necesită un toaletare consecventă pentru a o menține în cea mai bună formă. Sunt disponibili într-o gamă de culori, cum ar fi portocaliu, negru și crem.
Pomeranienii sunt expresivi, exprimându-și uneori gândurile cu un lătrat sau două. Prin urmare, este esențial să îi socializați și să îi dresați devreme pentru a vă asigura că se comportă bine și pentru a evita lătratul excesiv. Având în vedere statura lor mică, s-ar putea să nu fie ideali pentru casele cu copii foarte mici care ar putea fi, fără să vrea, prea duri. Acestea fiind spuse, cu o introducere și o supraveghere corectă, de obicei se înțeleg bine cu copiii mai mari și cu alte animale de companie.
Dispunând de un spirit plin de viață, de o blană luxuriantă și de o mărime ușor de gestionat, Pomeranii au apărut ca favoriți pentru cei care sunt în căutarea unui animal de companie iubitor de distracție și credincios. Fie că vă doriți un companion drăgălaș sau un amic energic, un Pomeranian promite să adauge căldură și încântare zilelor dumneavoastră.

1 / 23